Ακύρωση Συνδρομής
Η ακύρωση ή αλλαγή πλάνου γίνεται μέσω Stripe. Στη σελίδα Συνδρομή εμφανίζονται ειδοποιήσεις για το πότε θα λήξει η πρόσβαση ή αν έχει προγραμματιστεί αλλαγή πλάνου.
Overview
Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπί ακύρωσης μέσα στη WellBooked UI. Όλες οι ενέργειες γίνονται μέσω Stripe. Οι ιδιοκτήτες διαχειρίζονται ακύρωση, επανενεργοποίηση ή αλλαγή πλάνου από Συνδρομή & Κόστος→ Συνδρομή ανοίγοντας την Πύλη χρεώσεων ή από τη Διαχείριση Λογαρισμού ώστε να αλλάξετε πλάνο συνδρομής. Όταν προγραμματίσετε ακύρωση, εμφανίζεται μήνυμα για Προγραμματισμένη ακύρωση με την ημερομηνία λήξης, για να διατηρείτε πρόσβαση μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν προγραμματίσετε αλλαγή πλάνου συνδρομής από Pro σε Standard εμφανίζεται μήνυμα Προγραμματισμένη αλλαγή πλάνου και τα Pro features παραμένουν μέχρι την ημερομηνία αλλαγής. Οι διαχειριστές δεν έχουν πρόσβαση στην πύλη χρεώσεων. Πριν την ακύρωση, εξάγετε δεδομένα που χρειάζεστε. Με αλλαγή πλάνου ή ακύρωση, οι Pro λειτουργίες θα κρυφτούν ή θα απενεργοποιηθούν